top of page
Admin

Je li ISO certifikat još uvijek relevantan u 2023.?

ISO 9001 široko je priznata svjetska norma koju organizacije mogu koristiti za postizanje kontinuiranog poboljšanja i pokazivanje svoje predanosti zadovoljstvu kupaca. Kako bi bila usklađena sa certifikatom ISO 9001, organizacija prvo mora razviti i implementirati strogi sustav upravljanja kvalitetom (QMS).

Implementacija QMS-a često je strateška odluka. Učinkovit sustav upravljanja kvalitetom može pomoći organizaciji da:

  • Pokazuju svoju sposobnost dosljednog pružanja visokokvalitetnih proizvoda i usluga

  • Poboljšaju zadovoljstvo kupaca

Ako organizacija ispunjava zahtjeve ISO 9001 standarda, tada može dobiti certifikaciju kako bi to pokazala svojim zainteresiranim stranama u okruženju.


No je li ISO 9001 certifikat još uvijek relevantan u 2023. godini?

Traže li donositelji odluka još uvijek ISO certifikat kada traže organizaciju s kojom bi poslovali ili je to relikt nekog drugog vremena? odgovor je vrlo jednostavan: ISO certifikati su itekako i dalje relevantni u 2023. godini, štoviše, njihovo širenje i razvoj je neprestano i kontinuirano u čitavom svijetu.


Zašto je ISO certifikat još uvijek važan?

Uz pomoć interneta, sada možemo saznati gotovo sve o određenoj tvrtki sa samo nekoliko klika mišem. No, iako je web učinio pronalaženje informacija lakšim nego ikad prije, još uvijek može biti teško razlikovati istinski visokokvalitetne organizacije od njihovih trećerazrednih konkurenata. Svatko može postaviti web stranicu i reći svijetu da nudi određeni proizvod ili uslugu, ali organizacije s certifikatom ISO 9001 pokazuju da imaju uspostavljene procese usmjerene na kupce i na kvalitetu proizvoda ili usluga te da su posvećeni u potrazi za stalnim poboljšanjima u svojem poslovanju.


Istaknite i Vi svoju organizaciju iz mase i budite usklađeni sa ISO certifikatima koji će donijeti brojne prednosti i poboljšanja u Vaš sustav poslovanja!


Javite nam se već danas!











Izvor vijesti:

9 views0 comments
bottom of page